Serbian Albanian Bulgarian Croatian English French German Greek Italian Japanese Macedonian Romanian Russian Slovenian Spanish Turkish Ukrainian
Home Vesti Besplatni uzorci

Besplatni uzorci na novom UV LED štampaču – Mimaki UJF-3042

UJF-3042

Štampajte na najnovijoj UV LED tehnologiji – Mimaki UJF-3042, potpuno besplatno! Svakog radnog dana možete testirati UV štampač Mimaki UJF-3042 kod nas u showroom-u. Napravićemo demonstraciju rada mašine, a vi ćete potpuno besplatno dobiti uzorke i steći nova znanja i iskustva u ovoj najperspektivnijoj oblasti štampe.

Demonstrativnu štampu na ovom japanskom štampaču možemo uraditi na bilo kojoj vrsti materijala, plastika, drvo, staklo, keramika, tekstil, pleksiglas, a takođe i vi možete doneti uzorak na koji bi želeli da uradite štampu i otisak će odmah biti suv.

Vreme je da se pređe sa konvencionalnih tehnika štampe(sitoštampa, tampon štampa isl.) na potpuno automatizovan digitalni proces štampe, tj. pored standardne štampe upaljača, olovaka, kalendara, rokovnika, sada možete da štampate i suvenire, znakove za komunikaciju i signalizaciju, plakete, staklene vitraže, slike(imitacija ulja na platnu), cd, id kartice, poklon kutije, ikone, fascikle...Samo se najavite 1 dan ranije i uživajte u štampi punog kolora sa belom bojom i lakom.

Mimaki UJF-3042