Serbian Albanian Bulgarian Croatian English French German Greek Italian Japanese Macedonian Romanian Russian Slovenian Spanish Turkish Ukrainian
Home Materijal Reklamni panel i rollup Drzač za kataloge i letke

Drzač za kataloge i letke

Opis

Displej na rasklapanje
Displej na rasklapanje je vrlo mobilan proizvod i koristi se kao drzač za kataloge i letke. Kada se rasklopi držač za kataloge i letke zauzima vrlo malo mesta, lako je prenosiv. Ako želite da postavite možda karakteristike nekog proizvoda ili da naglasite promotivnu cenu koju trenutno nudite možete se odlučiti za displej-držač. Ukoliko u vašoj firmi nemate gde da držite flajere ili kataloge, a hteli bi da budu na dohvat ruke vaših kupaca, onda je idealno rešenje displej na rasklapanje za letke. Ukoliko trebe da održite neki seminar, gde ćete po tačkama isticati važne elemente predavanja, tada je odličan izbor panel na rasklapanje za sastanke.

Postolje od aluminijuma
Postolje je vrlo čvrsto, napravljeno od aluminijuma i takođe kao i roll up može se postaviti unutar prostorije ili napolju, mada se češće postavlja spolja kao reklamni pano. Štampate fotografiju, zalepite na panel i reklama je gotova!

Displej_za_citanje_drzac

Karakteristike

-zauzima malo mesta

-laka prenosivost

-sklapanje za 1 minut

-aluminijumska konstrukcija

-dugotrajna upotreba

Displej_rasklapanje

granicnik

Aplikacije

Postavljanje
Spojte sastavne elemente i razvucite uvis aluminijumski displej.

Primena

-izlaganje kataloga, letaka

-izlaganje brošura

-arhiviranje dokumenata

-reklamni pano

Displej_rasklapanje

Galerija

Specifikacija